“Private dining”

Een gedeelte van het restaurant is te reserveren voor diners tot 25 personen. We noemen dit onze semi separate ruimte. Zeer sfeervol, niet helemaal in een aparte ruimte maar toch privé. Wij rekenen geen zaalhuur voor deze ruimte.

Is de groep groter dan 25, geen probleem, neem dan contact op.

Borrel

Hygge is de ideale locatie voor een borrel. 
Het ruime terras heeft meerdere “hoekjes” waardoor je een eigen ruimte creëert. Ook binnen beschikken we over een semi afgezonderde ruimte voor max 40 personen.
Daarbij hebben we een zijterras voorzien van Pergola en heaters, dit terras is zeer geschikt voor grote groepen tot 50 personen.

De gasten die van verder komen kunnen gratis parkeren op onze prive parking (dit geldt alleen in het weekend en door de weeks buiten kantoortijden).

Babyshower high tea

Je zwangere vriendin verwennen, dat kan met een babyshower high tea bij Hygge. In onze semi separate ruimte zit je gezellig met alle vrienden bij elkaar. Bekijk ons hier ons high tea arrangement en reserveer op tijd.

Hygge Utrecht

Reserveren
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550
Bekijk de locatie>

Culinaire arrangementen
Bekijk
hier de culinaire arrangementen voor vergaderingen en grote groepen.

Parkeren

Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:00 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht
Bekijk het adres en de route.

Tijdens kantoortijden kan je een parkeerplaats reserveren op de Parking van ParkBee aan de € 2,- p/u of €10 p/d. Voor meer info ga naar parkbee.com/oudlaan.

Restaurant hygge