“Private dining”

Een gedeelte van het restaurant is te reserveren voor diners 18 tot 24 personen. We noemen dit onze semi separate ruimte. Zeer sfeervol, niet helemaal in een aparte ruimte maar toch privé. 

Borrel

Hygge is de ideale locatie voor een borrel. 
Het ruime terras heeft meerdere “hoekjes” waardoor je een eigen ruimte creëert. Ook binnen beschikken we over een semi afgezonderde ruimte voor max 35 personen.
Daarbij hebben we een zijterras voorzien van Pergola en heaters, dit terras is zeer geschikt voor grote groepen tot 50 personen.

De gasten die van verder komen kunnen gratis parkeren op onze prive parking (dit geldt alleen in het weekend en door de weeks na 17:00uur).

Semi Separate Ruimte

Deze ruime is middels een showbuffet afgescheiden van de andere tafels in ons restaurant. De ruimte is geschikt voor 18-24 personen (lunch, diner, high tea) en voor 20-35 personen (borrel).

Bij groepen vanaf 18 personen garanderen we deze ruimte (mits beschikbaar) en vragen we geen huur.

Ben je met een kleinere groep maar wil je met je gezelschap wel graag een beetje prive zitten in de ze ruimte, dan is deze ruimte te huur: 
€ 200,- bij groepen van 8-10 personen
€ 125,- bij groepen van 11-14 personen
€ 75,- bij groepen van 15-16 personen

Babyshower high tea

Je zwangere vriendin verwennen, dat kan met een babyshower high tea bij Hygge. In onze semi separate ruimte zit je gezellig met alle vrienden bij elkaar (18-24 personen). Bekijk ons hier ons high tea arrangement.

Hygge Utrecht

Reserveren
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550
Bekijk de locatie>

Culinaire arrangementen
Bekijk
hier de culinaire arrangementen voor vergaderingen en grote groepen.

Parkeren

Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:00 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht
Bekijk het adres en de route.

Tijdens kantoortijden kan je een parkeerplaats reserveren op de Parking van ParkBee aan de € 2,- p/u of €10 p/d. Voor meer info ga naar parkbee.com/oudlaan.

Restaurant hygge