KERSTDINER voor THUIS
Het einde van een bijzonder jaar is in zicht. Dit jaar helaas geen Kerstborrel met collega’s of uitgebreid uit eten in een restaurant. Daarom hebben we een heerlijk Kerstmenu (4 of 5 gangen) ontwikkeld voor thuis. Aan de hand van meegeleverde instructies tover je binnen een paar minuten een compleet verzorgd menu op tafel. Ons Kerstmenu voor Thuis is op vrijdag 24 dec tussen 14:30 – 18:00 uur en zaterdag 25 dec tussen 10:00-13:30 uur af te halen.
Uiterlijk te bestellen tot en met maandag 20 december tot 13:00 uur.
KERSTMENU voor THUIS
Amuse van de chef
Wijnadvies: Rosé Cava, Penedes, Cataluna, Spanje € 17,50 per fles
Voorgerecht
Gerookte Heilbot | rivierkreeftjes | gerookte truffelaardappel | serranoham Gran reserva
Wijnadvies: Cantina Balzano, Pinot Grigio, Alto Adige, Italie € 18,50 per fles
Vegetarisch: ‘Steak’ tartare van Pomodori tomaat, paddenstoelen & kappertjes
Soep
Aardappel truffelsoep
Wijnadvies: Domaine les Charmettes , Chardonnay, Languedoc, Frankrijk € 14,50 per fles
of een kelderschat: Domaine des 3 dames, Bourgogne Pouilly-fuisse, Frankrijk € 29,50 per fles
Tussengerecht
Venkelrisotto | krokant gebakken Iberico kalfswang | paddenstoelen
Wijnadvies: Weingut Raddeck, Spätbugunder, Rhein-Hessen, Duitsland € 18,50 per fles
Vegetarisch: Venkelrisotto | paddenstoelen | geroosterde groentjes | gepofte tomaat
Hoofdgerecht
Hazenpeper | aardappel-knolselderij-kastanje mousseline | geroosterde wintergroentjes met pruimensaus | stoofpeertjes in saffraan & Muscat Beames de venice
Wijnadvies: Puerto del Monte, Mencia, Bierzo, Spanje € 18,50 per fles
of een kelderschat: Etna Rosso, Nerello, Palmento, Costanzo, Italie € 29,50 per fles
Vegetarisch: Strüdel gevuld met o.a. feta, gekarameliseerde rode ui & pompoen | geroosterde wintergroentjes met pruimensaus | stoofpeertjes in saffraan & Muscat Beames de venice
Dessert
Feestelijk bombe van Caffe en ganache
Wijnadvies: Pedro Ximénez € 5,00 per glas
Kindermenu
Romige pompoensoep
Strüdel gevuld met o.a. paddenstoelen, gekarameliseerde rode ui, kipdijfilet | stoofpeertje | geroosterde groentjes met pruimensaus
Feest dessert
Prijs
€ 46,50 pp (4 gangen: geen soep)
€ 52,50 pp (5 gangen)
€ 24,50 kindermenu
Bestellen kan door ons te mailen!
Stuur ons een mailtje en geef daarbij aan:
– aantal personen
– standaard menu of vegetarisch menu
– eventueel welke wijn(en)
– wanneer je de box komt ophalen; dag en tijdstip
We bevestigen je bestelling per mail inclusief een betaallink.
Ophalen:
Vrijdag 24 december tussen 14:30 18:00 uur of zaterdag 25 december tussen 10:00-13:30 uur. De instructies leveren we mee, zo zet je in een paar minuten een heerlijk diner op tafel.
Uiterlijke besteldatum maandag 20 december tot 13:00 uur.
Menu blijft twee dagen goed in de koelkast.
Meer informatie of bestellen, bel of mail ons:
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550

Reserveren;
Stuur ons een mailtje en geef daarbij aan:
– aantal personen
– standaard menu of vegetarisch menu
– eventueel welke wijn(en)
– wanneer je de box komt ophalen; dag en tijdstip


Parkeren
Op werkdagen na 17:30 en in de weekenden de gehele dag, kan je gratis parkeren op de privé parkeerplaats. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan 280. Bekijk het adres en de route.
