Adres
Hygge
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

030-755 1550
info@hygge-utrecht.nl

Parkeren:
Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:00 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht. Tijdens kantoortijden is parkeren op de parkeerplaats niet mogelijk.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht
Tijden kantoortijden kan je parkeren in de wijk of in de ParkBee garage aan de Oudlaan (20% korting met deze code: ZURBX7)

Openingstijden

Restaurant Hygge
dinsdag t/m zondag 10:30 – 23:00 uur
maandag gesloten

Gesloten
Op woensdag 19 juli zijn wij helaas gesloten.

Honden
Ook honden zijn bij ons welkom, mits de hond rustig bij de tafel blijft liggen en niet steeds blaft als er iemand langs loopt.

[ hygge ]

(spreek je uit als: ‘húú-guh’)

Denemarken is het gelukkigste land ter wereld. Men zegt dat dit komt door hun levensstijl hygge.

Hygge – A calm, comfortable time with people you love. A complete absence of frustrations, or anything emotionally overwhelming, often enjoyed with good food and drinks, warm blankets and candlelight.

Hygge – Rust, tijd en ontspanning in goed gezelschap. Zonder frustraties of zware emoties, genieten van goed eten en drinken vaak onder een warme deken en bij kaarslicht.

Betalen

Cards only, no cash
Vanaf 1 september 2019 accepteren wij alleen betalingen met pinpas, creditcard of cadeaubonnen. Wij accepteren voor uw en onze veiligheid geen contant geld meer.

Cadeaubon
Met de onderstaande cadeaubonnen kan je bij ons terecht:
 – dinercadeau kaart (zwarte pasje)
 – restaurantcadeau kaart (rode pasje)
 – high tea time card van dinercadeau

Keuken open
Onze keuken is vanaf 11:45 uur geopend. Wil je vroeg dineren ivm kinderen, dan is dat geen probleem. Ook tijdens de lunch kan je meestal van de dinerkaart gerechten kiezen als je dat wilt.

Semi private ruimte
We hebben een semi private ruimte voor als je een beetje afgezonderd wilt verblijven. Deze ruimte is geschikt voor groepen tussen de 18-25 personen voor lunch/diner of voor borrels tot 20-35 personen. Klik hier voor meer informatie.