“Private dining”

Een deel van het restaurant is te reserveren voor diners tot 18 – 25 personen. Zeer sfeervol, niet helemaal in een aparte ruimte maar toch privé. Wij rekenen geen zaalhuur voor deze ruimte.

Borrel

Hygge is de ideale locatie voor een borrel. 
Het ruime terras heeft meerdere “hoekjes” waardoor je een eigen ruimte creëert. Daarbij is ons vernieuwde zijterras voorzien van een Pergola en heaters zeer geschikt voor grotere groepen (tot 50 personen). Ook binnen beschikken we over een semi afgezonderde ruimte voor borrels tot 40 personen).
De gasten die van verder komen kunnen buiten kantoortijden gratis parkeren op onze prive parking, tijdens kantoortijden is de parking gesloten.

 Babyshower high tea

Je zwangere vriendin verwennen, dat kan met een babyshower high tea bij Hygge. In onze semi separate ruimte zit je gezellig met alle vrienden bij elkaar (afhankelijk van de groepsgrootte). Uiteraard mag je het de ruimte subtiel versieren met (roze of blauw) decoratie. Bekijk hier ons high tea arrangement en reserveer op tijd.

Vergaderen

Liever niet vergaderen in het restaurant, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We beschikken over 4 ruime vergaderzalen voor 6, 10, 16 of 25 personen. Voorzien van een flipover en een tv scherm of beamer. Uiteraard is vergaderen icm lunch, borrel of diner mogelijk, bekijk hier onze arrangementen. 

Neem gerust contact met ons op.

Hygge Utrecht
Restaurant hygge

Reserveren
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550
Bekijk de locatie>

Culinaire arrangementen
Bekijk
hier de culinaire arrangementen voor vergaderingen & groepen

Parkeren

Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:30 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht
Bekijk het adres en de route.

Tijdens kantoortijden kan je een parkeerplaats reserveren op de Parking van ParkBee aan Oudlaan a € 2,20 per uur. Met kortingscode ZURBX7 heb je 20% korting op het uurtarief. Voor meer info ga naar parkbee.com/oudlaan.