“Private dining”

Een deel van het restaurant is te reserveren voor diners tot 10 personen (ivm de 1,5mtr regelgeving). Zeer sfeervol, niet helemaal in een aparte ruimte maar toch privé. Wij rekenen geen zaalhuur voor deze ruimte.

Borrel

Hygge is de ideale locatie voor een borrel. 
Het ruime terras heeft meerdere “hoekjes” waardoor je een eigen ruimte creëert. Ook binnen beschikken we over een semi afgezonderde ruimte voor max 15 personen (ivm de 1,5mtr regelgeving).
De gasten die van verder komen kunnen gratis parkeren op onze prive parking (dit geldt alleen in het weekend en door de weeks buiten kantoortijden).

Babyshower high tea

Je zwangere vriendin verwennen, dat kan met een babyshower high tea bij Hygge. In onze semi separate ruimte zit je gezellig met alle vrienden bij elkaar. Uiteraard mag je het de ruimte versieren met (roze of blauw) decoratie. Bekijk ons hier ons high tea arrangement en reserveer op tijd.

Vergaderen

Liever niet vergaderen in het restaurant, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We beschikken over 4 ruime vergaderzalen voor 3, 4, 8 of 14 personen. Voorzien van een flipover en een tv scherm of beamer. Uiteraard is vergaderen icm lunch, borrel of diner mogelijk, bekijk hier onze arrangementen. 

Neem gerust contact met ons op.

Hygge Utrecht
Kinderfeestje

Geen zin in al die rommel thuis. Of is de tuin/woonkamer net te klein voor al die vrienden. Hygge is kindvriendelijk en heet de jarige kinderen met hun vriendjes en familie van harte welkom.

Restaurant hygge

Reserveren
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550
Bekijk de locatie>

Culinaire arrangementen
Bekijk
hier de culinaire arrangementen particulier.
Bekijk hier de culinaire arrangementen zakelijk.

Parkeren

Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:30 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht
Bekijk het adres en de route.

Tijdens kantoortijden kan je een parkeerplaats reserveren op de Parking van ParkBee aan de € 2,- p/u of €15,30 p/d. Voor meer info ga naar parkbee.com/oudlaan.