“Private dining”

Een deel van het restaurant is te reserveren voor diners tot 16 personen. Zeer sfeervol, niet helemaal in een aparte ruimte maar toch privé. Wij rekenen geen zaalhuur voor deze ruimte.

Borrel

Hygge is de ideale locatie voor een borrel. 
Het ruime terras heeft meerdere “hoekjes” waardoor je een eigen ruimte creëert. Ook binnen beschikken we over een semi afgezonderde ruimte.
De gasten die van verder komen kunnen gratis parkeren op onze prive parking (dit geldt alleen in het weekend en door de weeks buiten kantoortijden).

Hygge Utrecht
Kinderfeestje

Geen zin in al die rommel thuis. Of is de tuin/woonkamer net te klein voor al die vrienden. Hygge is kindvriendelijk en heet de jarige kinderen met hun vriendjes en familie van harte welkom.

Vergaderen

Liever niet vergaderen in het restaurant, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We beschikken over een ruime vergaderzaal voor 25 personen. Voorzien van een flipover en een uitgebreid presentatie scherm. Uiteraard is vergaderen icm lunch of diner mogelijk, bekijk hier ons banquetingboek. De zaal is per dag deel te boeken.

Neem gerust contact met ons op.

Restaurant hygge
Reserveren
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550
Bekijk de locatie>

Babyshower high tea:

Je zwangere vriendin verwennen, dat kan met een high tea bij Hygge. In onze semi separate ruimte zit je gezellig met alle vrienden bijelkaar. Uiteraard mag je het de ruimte versieren met roze of blauw decoratie.  Bekijk ons hier ons high tea arrangement en reserveer op tijd.

Parkeren

Op werkdagen na 17:30 en in de weekenden de gehele dag kan je gratis parkeren op de privé parkeerplaats. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan. Bekijk het adres en de route.

Tijdens kantoortijden kan je een parkeerplaats reserveren op de Parking van ParkBee aan de Oudlaan. Voor meer info ga naar parkbee.com/oudlaan.