“Private dining”

Een deel van het restaurant is te reserveren voor diners voor 18 – 24 personen. Zeer sfeervol, niet helemaal in een aparte ruimte maar toch privé. 

Borrel

Hygge is de ideale locatie voor een borrel. 
Het ruime terras heeft meerdere “hoekjes” waardoor je een eigen ruimte creëert. Daarbij is ons vernieuwde zijterras voorzien van een Pergola en heaters zeer geschikt voor grotere groepen (tot 50 personen). Ook binnen beschikken we over een semi afgezonderde ruimte voor borrels tot 35 personen).
De gasten die van verder komen kunnen buiten kantoortijden gratis parkeren op onze prive parking, tijdens kantoortijden is de parking gesloten.

Semi Separate Ruimte

Deze ruime is middels een showbuffet afgescheiden van de andere tafels in ons restaurant. De ruimte is geschikt voor 18-24 personen (lunch, diner, high tea) en voor 20-35 personen (borrel).

Bij groepen vanaf 18 personen garanderen we deze ruimte (mits beschikbaar) en vragen we geen huur.

Ben je met een kleinere groep maar wil je met je gezelschap wel graag een beetje prive zitten in de ze ruimte, dan is deze ruimte te huur: 
€ 200,- bij groepen van 8-10 personen
€ 125,- bij groepen van 11-14 personen
€ 75,- bij groepen van 15-16 personen

Babyshower high tea

Je zwangere vriendin verwennen, dat kan met een babyshower high tea bij Hygge. In onze semi separate ruimte zit je gezellig met alle vrienden bij elkaar (vanaf 18-24 personen). Bekijk hier ons high tea arrangement en reserveer op tijd.

Vergaderen

Liever niet vergaderen in het restaurant, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We beschikken over 4 ruime vergaderzalen voor 5, 10, 16 of 25 personen. Voorzien van een flipover en een tv scherm of beamer. Uiteraard is vergaderen icm lunch, borrel of diner mogelijk, bekijk hier onze arrangementen. 

Neem gerust contact met ons op.

Hygge Utrecht
Restaurant hygge

Reserveren
E. info@hygge-utrecht.nl
T. 030 – 755 1550
Bekijk de locatie>

Culinaire arrangementen
Bekijk
hier de culinaire arrangementen voor vergaderingen & groepen

Parkeren

Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:00 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht
Bekijk het adres en de route.

Tijdens kantoortijden kan je een parkeerplaats reserveren op de Parking van ParkBee aan Oudlaan a € 2,20 per uur. Met kortingscode ZURBX7 heb je 20% korting op het uurtarief. Voor meer info ga naar parkbee.com/oudlaan.