Reserveren kan voor gezelschappen van 2 personen. Bestaat jullie gezin/huishouden uit meer dan 2 personen, dan kun je reserveren, graag in opmerkingenveld noteren dat het om één huishouden gaat. Indien het niet om een huishouden gaat, neem dan contact met ons op via mail of telefoon:

info@hygge-utrecht.nl
030-7551550

Shifts
Op vrijdag werken wij met 2 shifts ivm het maximaal aantal gasten dat binnen mogen zijn door de maatregelen. De eerste shift is van 17:00-19:15 en de tweede shift is vanaf 19:30 uur. 

Verkouden of griepverschijnselen?
Heb jij of een van je tafelgenoten last van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Dan verzoek verzoeken we je de reservering te verplaatsen.

No cash, cards only

Vanaf 1 september 2019 accepteren wij alleen betalingen met pinpas of creditcard. Wij accepteren voor uw en onze veiligheid geen contant geld meer. 

Keuken open
Onze keuken is vanaf 11:00 uur geopend. Wil je vroeg eten ivm kinderen, dan is dat geen probleem. Ook tijdens de lunch kan je van de dinerkaart gerechten kiezen als je dat wilt.

Semi private ruimte
We hebben een semi private ruimte voor als je een beetje afgezonderd wilt verblijven. Deze ruimte is geschikt voor grote groepen tussen de 10-16 personen voor lunch/diner of voor borrels tot 40-60 personen. Lunchen met meer dan 16 personen, geen probleem, we dekken de tafel in het restaurant.
Vraag naar de mogelijkheden.

Parkeren
Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:00 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht. 
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht