Reserveren kan voor gezelschappen tot 4 personen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee in dit aantal. Bestaat jullie gezin/ huishouden uit meer dan 4 personen, dan kun je ook reserveren, graag in opmerkingenveld noteren dat het om één huishouden gaat & de leeftijd van de kinderen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via mail of telefoon:

info@hygge-utrecht.nl
030-7551550

Shifts
Donderdag-, vrijdag, zaterdag- en zondagavond werken wij met 2 shifts ivm het maximaal aantal gasten van 30 dat binnen mag zijn door de Corona maatregelen. De eerste shift is van 17:00-19:00 uur en de tweede shift is van 19:15-22:00 uur.

Verkouden of griepverschijnselen?
Heb jij of een van je tafelgenoten last van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Dan verzoek verzoeken we je de reservering te verplaatsen.

Parkeren
Je kan gratis parkeren op onze privé parkeerplaats. Dit kan alleen op werkdagen na 17:00 en in de weekenden de gehele dag. De slagboom is te bereiken via de Oudlaan in de wijk Lauwerecht.
Navigatie: Oudlaan 280, Utrecht

No cash, cards only
Vanaf 1 september 2019 accepteren wij alleen betalingen met pinpas of creditcard. Wij accepteren voor uw en onze veiligheid geen contant geld meer.

Keuken open
Onze keuken is vanaf 11:00 uur geopend. Wil je vroeg eten ivm kinderen, dan is dat geen probleem. Ook tijdens de lunch kan je van de dinerkaart gerechten kiezen als je dat wilt.

Semi private ruimte
We hebben een semi private ruimte voor als je een beetje afgezonderd wilt verblijven. Deze ruimte is geschikt voor groepen tussen de 8-12 personen voor lunch/diner of voor borrels tot 10-15 personen.